Sandvis cald, in 3 minute

de Patricia Iordache in Sandvisuri, 2 Apr 2013 | 5550 vizualizari

 

Ador bacon-ul rumenit si cascavalul topit, asa ca m-am gandit sa le combin sa vedem ce iese. A iesit o bunatate! Rapid si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de bacon;
  • 2 felii mari cascaval;
  • putina sare;
  • putin cimbru uscat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cald, in 3 minute:

Punem o tigaie teflonata la incins. Taiem cele doua fasii de bacon in jumatate, feliile de cascaval la fel. Obtinem 4 bucati de bacon si 4 de cascaval.

Cand tigaia s-a incins, punem feliile de bacon, le lasam sa se rumeneasca putin, adaugam deasupra lor cate o bucata de cascaval, punem putina sare si intoarcem cu grija. Lasam 1 minut cat sa se topeasca putin cascavalul, intoarcem iar astfel incat cascavalul sa fie deasupra, presaram cimbru din belsug si presam putin cu lingura de lemn ca acesta sa intre in cascavalul topit.

Scoatem pe farfurie, taiem doua felii de paine, o rosie si cateva fire de ceapa verde si mancam :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cald, in 3 minute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mic dejun delicios