Sandvis cald, in 3 minute

de Patricia Iordache in Sandvisuri, 2 Apr 2013 | 5783 vizualizari

 

Ador bacon-ul rumenit si cascavalul topit, asa ca m-am gandit sa le combin sa vedem ce iese. A iesit o bunatate! Rapid si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de bacon;
  • 2 felii mari cascaval;
  • putina sare;
  • putin cimbru uscat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cald, in 3 minute:

Punem o tigaie teflonata la incins. Taiem cele doua fasii de bacon in jumatate, feliile de cascaval la fel. Obtinem 4 bucati de bacon si 4 de cascaval.

Cand tigaia s-a incins, punem feliile de bacon, le lasam sa se rumeneasca putin, adaugam deasupra lor cate o bucata de cascaval, punem putina sare si intoarcem cu grija. Lasam 1 minut cat sa se topeasca putin cascavalul, intoarcem iar astfel incat cascavalul sa fie deasupra, presaram cimbru din belsug si presam putin cu lingura de lemn ca acesta sa intre in cascavalul topit.

Scoatem pe farfurie, taiem doua felii de paine, o rosie si cateva fire de ceapa verde si mancam :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cald, in 3 minute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]