Sandvis cu ciolan Bavarez

de MotanLaOale in Sandvisuri, 13 Noi 2013 | 3849 vizualizari

 

Dupa gluma cu puricele este timpul sa ma intorc la sandvisutile adevarate! >:D< :)))

 

INGREDIENTE

  • 1/2 ciabata neagra
  • 200 g ciolan Bavarez
  • Ceva fin pufos cu hrean
  • 150 g salata asortata pentru iarna
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu ciolan Bavarez:

Jumatatea de ciabata se taie in doua pe orizontala si din felia de deasupra se scoate o parte din miez.

Felia de jos se unge bine cu ceva fin pufos cu hrean.

Ciolanul bavarez (reteta postata) se taie felii cat se poate si se pune peste branza pe toata felia.

Salata asortata pentru iarna (reteta postata) se scurge bine si se pune deasupra ciolanului.

Se pune felia de deasupra si este gata.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se poate pune si hrean sau mustar daca va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu ciolan Bavarez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu ou si cascaval la cuptor