Sandvis cu papara de ciuperci

de simona72 in Sandvisuri, 17 Oct 2013 | 3122 vizualizari

 

Pe cat de repede se face pe atat de gustos este...

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 4 palarii de ciuperci
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1-2 linguri ulei cu aroma de trufe
  • sare si piper dupa gust
  • 2 frunze de salata
  • 1 buc miez de lapte natur
  • 2 felii de paine de casa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis cu papara de ciuperci:

Ciupercile se spala, se taie marunt si se prajesc intr-o tigaie cu o lingura de ulei de masline la foc iute pana scade zeama lasata. Se adauga oul batut, sare si piper dupa gust si se amesteca in tigaie cu o spatula, amestecand oul cu ciupercile. Se opreste focul si se continua sa se amestece in tigaie 1 minut. Paine se prajeste in prajitorul de paine, se stropeste cu ulei aromat, se freaca cu usturoi. Salata se taie fidelute subtiri, miezul de lapte se taie felii. Peste painea prajita unsa si frecata cu usturoi, se pun felii de miez de lapte, 1-2 linguri de papara, fidelute de salata, se mai stropeste cu putin ulei aromat. Se serveste sandvisul cald.

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

din momentul in care puneti oul in tigaie, focul sa fie la minim sau chiar se poate oprii, este suficienta si caldura reziduala pt prepararea oului

2

amestecati oul in tigaie, in acest fel faceti papara de ou si nu-i dati voie sa se faca omleta

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis cu papara de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu cascaval Delaco, sunca si mar