Sandvis dantelat

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 16 Ian 2016 | 2322 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 grame unt
  • 2 felii paine
  • 30 grame branza Cheddar ras
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis dantelat:

Se ung feliile de paine cu unt pe ambele parti. Se aseza 3/4 din cantitatea de branza pe una dintre felii si se inchide sandvisul cu felia ramasa. 

Se incalzeste untul ramas intr-o tigaie si se prajeste sandvisul pe ambele parti, la foc mic, pana cand branza s-a topit.

Se opreste focul si se scoate sandvisul pe o farfurie. Se presara 1/2 din cantitatea de branza ramasa in tigaie, se aseaza sandvisul deasupra, se lasa cateva secunde pana cand branza s-a topit si cu o spatula/paleta se ridica. Se lasa branza sa se scurga pana se intareste si formeaza o dantela. 

Se procedeaza la fel cu branza ramasa, pe cealalta parte a sandvisului. 

Delicios cu sos picant sau chutney de mango.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis dantelat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cozonac Stollen - Reteta clasica pentru desert traditional german de Craciun