Sandvis "Iepuras"

de Angelina_Elena in Sandvisuri, 27 Oct 2012 | 3616 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii mari de paine
  • crema de branza cu smantana Delaco
  • ardei gras rosu
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis "Iepuras":

Din feliile de paine, decupam cu ajutorul unui pahar un cerc mai mare, apoi cu alta forma 2 cerculete mai mici.

Urechiusele le decupam cu ajutorul unu cutit.

Prajim apoi feliutele de paine intr-o tigaie de teflon (fara ulei in ea), pe o parte si pe cealalta.

Dintr-o bucata de ardei decupam 3 cerculete, 2 dreptunghiuri rotunjite la un capat pentru urechiuse si 6 fasiute subtirele pentru mustati.

Asamblare: pe o farfurie punem cercul mare, apoi urechiusele pe care le-am uns cu putina crema de branza si peste care am asezam 2 bucati de ardei.

Peste cercul mare lipim cele 2 cerculete de paine, apoi cerculetul de ardei (care este nasul). 

Asezam apoi mustatile si ochii "iepurasului".

Nu este greu de facut iar copii vor fi incantati! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis "Iepuras"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lipie rulata