Sandvis la cuptor

de Valclaudia in Sandvisuri, 24 Oct 2012 | 3010 vizualizari

 

delicios! ... (daca va place foietajul)

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj
  • crema de branza "Ceva Fin" Delaco
  • cascaval feliat, Delaco
  • condimente, dupa gust
  • un gogosar (cu tenta iute)
  • ridiche alba + ierburi mediteraneene
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandvis la cuptor:

Am impartit aluatul foietaj in 4, am uns fiecare portie de aluat cu crema de branza, am condimentat cu putina vegeta si piper si am introdus tava pentru 20 min. in cuptorul preincalzit la 180 grade.

Dupa ce s-au rumenit portiile de aluat, le-am scos din cuptor si am asezat deasupra fiecarei bucati cate o felie de cascaval (feliat) Delaco.Apoi am adaugat felii de gogosar si ridichi peste care am presarat ierburi mediteraneene.

 

TIPS-URI

1

Au fost foarte, foarte gustoase sandvisurile pregatite la cuptor! ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandvis la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sandvis prajit cu cascaval (Grilled cheese sandwich)