Sandwich cu Ceva fin cu verdeata

de deyutzky in Sandvisuri, 20 Oct 2013 | 4082 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 mini bagheta
  • crema de branza cu verdeata Delaco Ceva Fin
  • 1 rosie
  • 2 felii de cas
  • frunze de salata verde
  • 5 felii de muschi de vita
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich cu Ceva fin cu verdeata:

Se taie bagheta pe orizontala.

Se spala bine rosia si frunzele de salata.

Se unge o bucata de paine cu crema de branza.

Se pun frunzele de salata, feliile de cas, rosia taiata felii, feliile de muschi de vita si se termina cu frunze de salata si a2a bucata de bagheta.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich cu Ceva fin cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

deyutzky 1

24.10.2013, 22:03

Saru`mana Ina

camelia75 1

03.11.2013, 15:41

Cel mai frumos sandwich!!!

deyutzky 1

03.11.2013, 16:11

multumesc Camelia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cald cu "DeSenvis"