Saratele

de ionela2682 in Aperitive / Garnituri, 21 Feb 2011 | 6337 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 g drojdie,
  • 2 lg sare,
  • 2 oua,
  • 3 linguri ulei,
  • 3 linguri untura,
  • 100 g margarina,
  • 100 ml lapte,
  • chimen dupa gust,
  • branza rasa mai tare fara zer
  • 100-150 g, faina cat cuprinde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Se face un aluat mai vartos din cele enumerate mai sus  pe care-l vom lasa 30 min la crescut.

Se intinde foaie de subtire pe care,dupa ce am uns-o cu ou batut,presaram ,susan,mac si sare dupa gust, se taie fasii ingustesi sise asaza in tava in care am presarat putina faina. Se coc in cuptorul incins pana capata o culoare frumoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saleuri de casa cu branza de burduf