Saratele

de adry88 in Aperitive / Garnituri, 8 Iul 2011 | 23182 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 150g unt
  • 1 kg faina
  • mac
  • chimen
  • 200 g branza sarata
  • sare
  • cca 200 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Topim untul.

Ouale le batem bine, adaugam untul, branza data prin razatoare, faina, sare, mac, chimen dupa gust  si framantam. Daca este nevoie adaugam apa, sa iasa un aluat tare, usor de modelat

Luam cate o bucatica si punem in forma inchidem forma si punem pe aragaz la foc potrivit, intoarcem pe ambele parti

Repetam pana terminam

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

marcela1979 1

12.07.2011, 10:54

sunt foarte bune

horia 1

14.07.2011, 00:37

foarte bine arata,felicitari !

cocolina 1

26.04.2012, 22:47

foarte bune as manca in fiecare zi si tot nu m-as satura

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]