Saratele

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2014 | 4610 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aluat de foietaj din comert
  • 1 ou
  • Chimen
  • Sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Intindem cu sucitorul aluatul, formand o foaie de aproximativ 1 cm grosime.

Ungem foaia cu ou batut, taiem fasii de aproximativ 1 cm latime si 7 cm lungime.

Presaram chimen deasupra si le dam la cuptor pentru 15 minute.

Optional se mai poate presara sare.

TIPS-URI

1

Puteti presara si branza sau cascaval ras inainte sa puneti chimenul

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]