Saratele

de dantes in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2017 | 4869 vizualizari

 

"Bunatati pentru colindatori
 
Sunt excelente la un pahar de bere

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt
  • 350 g branza telemea de care va place vaca sau oaie
  • 500 g faina
  • 100 g smantana
  • 3 oua
  • chimen
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Dam branza telemea pe razatoare si o amestecam cu 2 oua, faina, unt si smantana.Se framanta pana devine omogena si se intinde in foi subtiri de cca. 5 mm si se taie in fasi late de 1 cm. Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu oul batut, apoi presaram deasupra chimen. Se coc la 180 grade C, timp de 20 minute pana devin aurii.

TIPS-URI

1

saratele

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta creata cu branza sarata