Saratele

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2017 | 9315 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie,
  • 150 g cascaval ras
  • 200 g margarina
  • 100 g smantana
  • 1 ou + 1 galbenus
  • 1 lingurita sare
  • 50 g susan
  • 4 linguri de apa calduta
Portii: 48
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele:

Drojdia se inmoaie cu 4 linguri de apa, apoi se amesteca cu smantana, margarina,100g cascaval ras, sare si un ou.Se adauga faina si se framanta pana se obtine un aluat omogen, care se lasa la dospit o ora.

 Se taie aluatul in doua si se intinde o foaie subtire, se taie bastonase care se ung cu galbenusul batut, se presara cascaval ras si se coc la foc potrivit, pana devin aurii. Intre timp, se pregateste a doua tava de saratele. De aceasta data, peste saratele se presara susan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Animalute sarate