Saratele cu bacon

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 15 Iul 2013 | 17134 vizualizari

 

Usor de facut si foarte bune cu o bere rece alaturi!

 

INGREDIENTE

  • 200 g aluat foietaj (1/2 pachet)
  • 150 g bacon feliat
  • 70 g cascaval Delaco
  • 1 ou
  • sare grunjoasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu bacon:

Aluatul se dezgheata.

Pe masa de lucru se presara un pic de faina, se intinde foaia de foietaj si se taie fasii de 3-4 centimetri.

Oul se bate bine si se ung fasiile cu el.

Se presara cascaval ras pe toata suprafata fasiilor.

Se pun feliile de bacon peste cascaval pe fiecare fasie si se ruleaza cat mai strans sub forma de spirala.

Se pun intr-o tava tapeteta cu hartie de copt si se ung cu ou batut.

Se presara cu sare grunjoasa.

Se pot presara si seminte de mac sau susan sau .... daca va plac.

Se introduce in cuptor pentru 20-25 minute pana se rumenesc frumos.

Sunt foarte bune cu un pahar de bere rece.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

ieri la 11:04

Rulouri pufoase cu unt si scortisoara - Dulci si gustoase

pe 16.01 la 15:52

Tort sarlota de vanilie cu piscoturi si fructe - Desert usor si racoritor

pe 16.01 la 10:49

Salată orientală cu maioneză – Rețeta imbunătățită și delicioasă pentru toate gusturile

pe 16.01 la 08:46

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida cu pesmet si cascaval