Sarmale

de serenyti in Porc, 13 Mar 2013 | 3429 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc tocata
  • o cana si jumatate de orez
  • 4 cepe mari
  • o lingurita sare
  • boia
  • secretul gustului
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale:

Taiem  cepele marunt.Carnea se amesteca cu orezul,pe urma punem ceapa si restul ingredientelor.Se amesteca toate si se invelesc in foi de varza.Pe  fund la oala in care vrem sa le fierbem asezam varza taiata marunt si o bota de marar.Pe urma aranjam sarmalele.In apa in care le fierbem adaugam o lingurita de sare.Cand sunt fierte pe jumatate adaugam bulion.

Lasam la foc mic pana sunt bine fierte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sărmăluţe fierte cu vin