Sarmale cu jumări

de ionix in Porc, 8 Mar 2010 | 10536 vizualizari

COMENTARII (11)

Dana Cristea - pusikmea 1

08.03.2010, 16:48

vaiii ce pofta imi e de niste sarmalute, trebuie sa fac si eu k mor de pofta, pana una alta salivez si eu aici

rivka 1

08.03.2010, 17:09

taica-tau stie ce e bun, nici eu nu mananc carne de porc decat o data la 5, 6 ani (chiar asa cum citesti nu exagerez) dar cred ca sunt fff gustoase.

Rocsi 1

08.03.2010, 17:46

Miha 1

08.03.2010, 17:49

N-am mai mancat sarmale "porcoase" de multa vreme...

ionix 1

08.03.2010, 20:48

Rivka, dar de ce nu mananci? din cauza ca e grasa? eu te sfatuiesc sa mananci muschi de porc pentru ca de cele mai multe ori, mai ales cand e vorba de cel din comert, este mai slab decat cel de vita mama e bolnava de cancer iar doctorul ei i-a spus ca e o prostie cine sustine ca toata vita e mai slaba decat porcul da, porcul este gras daca mananci jumari de astea

ionix 1

08.03.2010, 20:49

te referi la atat de porcoase? eu de obicei le fac din amestec

dicarmencitta1957 1

09.03.2010, 09:19

Arata de nu se poate,sunt un deliciu,ce bine ca mai este putin pana la pasti cand o sa fac si eu niste sarmalute.Felicitari.

ionix 1

09.03.2010, 13:49

mersic Carmencitta...

nadina73 1

29.03.2010, 15:56

cred ca sant super bune dupa retet cu siguranta sant foarte gustoase cu kaizer cred ca merge nu?

ionix 1

31.03.2010, 17:24

nu stiu ce gust au avut... dar cred c-ar merge si kaizerul...

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 23:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale la tava