Sarmale de post

de luminita20_2006 in Mancaruri de post, 3 Apr 2011 | 8653 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr orez
  • 400 gr ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 legatura ceapa verde(mica)
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura marar
  • 1  morcov
  • telina -1 felie mai groasa
  • ulei
  • sare, piper
  • condimet de post
  • foi vita
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale de post:

Ciupercile se spala se toaca marunt.

Ceapa, patrunjelul, mararul, la fel. Morcovul si telina se dau prin razatoarea mica.

Intr-un vas se pune un pic de ulei la incins apoi se pun ciupercile. Se lasa pe foc pana scade apa lasata de ele.

Cand au scazut se aduga ceapa, se mai calesc un pic dupa care punem restul de legume si se aduga 400 ml apa. ( daca punem o cana de orez punem 2 de apa)

Cand da in clocot se condimenteaza, se pune orezul si se ia de pe foc.

Se lasa sa se umfle orezul.

Dupa ce e gata orezul se invart sarmalele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de post - Sarmale cu orez si ciuperci