Sarmale la multicooker

de camelia75 in Mancaruri cu carne, 14 Mai 2014 | 6169 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza
  • 1 kg de carne tocata
  • 1 ceapa
  • 300 gr orez
  • 1 morcov taiat feliute
  • 2 lingurite pasta de tomate
  • 1 lingurita zahar
  • sare si piper dupa gust
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmale la multicooker:

1.Puneti foile de varza in oala interioara

2.Apasati butonul MENU,selectati programul BOIL.Apasati COOKIG TIME si selectati 10 minute.Inchideti capacul si apasati START.Dupa finalizare programului,scoateti aparatul din priza si lasati sa se raceasca.

3.Amestecati carnea cu ceapa taiata marunt,condimentele si orezul(eu am pus si un ardei gras rosu taiat marunt)

4.Puneti o cantitate mica din compozitia formata pe fiecare frunza de varza si rulati-le.

5.Adaugati morcovul si ceapa in oala interioara.Selectati programul STEW si setati timpul la 1 ora si 40 de minute.Adaugati pasta de tomate in timpul prepararii.

6.Dupa 10 minute adaugati apa,zaharul,piperul si sarea.Asezati sarmalele in sosul format si inchideti capacul.

7.Cand programul este finalizat Multicooker-ul trece automat pe modul KEEP WARM.

8.Dupa finalizare deconectati de la sursa de curent.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmale la multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu varza dulce in vas de lut