Sarmalute cu varza

de lili in Mancaruri cu carne, 8 Feb 2011 | 3446 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3-4 cepe,
  •  1,5 kg si ceva de tocatura (poate fi amestec porc si vita)
  • o ceasca de orez,
  •  cimbru,
  • marar,
  • vegeta,
  • piper si ardei iute (doar cine vrea).
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sarmalute cu varza:

Prajim ceapa si adaugam orezul spalat .Luam de pe foc si punem condimentele ( mararul si cimbrul le pun in fundul oalei, daca sunt uscate, dar daca le am verzi tai putin si in umplutura).Se pune tocatura si se mesteca.Pentru ca sa se lege mai bine umplutura eu mai pun si 2 oua.Amestecam totul bine si incepem sa facem sarmalutele pe care le asezam in oala in straturi.Pentru a da un gust mai bun acestora punem in oala printre sarmale si o bucatica de carne afumata.Deasupra se taie un pic de varza .
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute cu varza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc cu legume si orez