Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de elena001 in Porc, 27 Mar 2013 | 4365 vizualizari
2
Bucataras junior
Taguri: sarmale, orez, retete de pasti, mancaruri de pasti, mincaruri de pasti, retete de craciun, retete Porc
Spalam ceapa, o curatam, la fel si patrunjelul. Le tocam si intr-un vas maricel adaugam toate ingredientele. Le amestecam. Rulam in foi de vita.
Se fierb la foc mic
de RODIMUR 8
de - Andreea - 7
de Constelatialeu 9
MotanLaOale 1
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 09:10
ieri la 08:16
pe 22.08 la 15:04
pe 22.08 la 14:16
pe 22.08 la 09:15
de Caty 3
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
MotanLaOale
vasimur
RODIMUR
Caty 3
4278 puncte
RODIMUR 8
2187 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Rocsi 9
325 puncte
vasimur 4
193 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!