Sarmalute in foi de vita

de ANCA in Pui, 22 Mai 2009 | 17135 vizualizari

COMENTARII (10)

Bucataras 1

22.05.2009, 16:55

Oana 1

22.05.2009, 17:58

Luny, a luat Bucatarasu' toate emoitcoanele
Eu oparesc vitza si fierb sarmalutele in bors, sunt dementiale! tu nu le-ai pus bors deloc?

ANCA 1

22.05.2009, 20:48

Oana, la astea in foi de vitza nu pun bors, mi se pare suficient de acrisor sucul de rosii...la alea in varza, pun, daca e varza dulce musai, daca e murata,pun daca mai e nevoie.

Oana 1

23.05.2009, 14:30

Am scris Luny in loc de Anca Pai sa incerci sa le fierbi in bors sa vezi ce bune sunt! apoi sa pui marar verde deasupra La varza dulce si eu pun bors, e buna asa acrisoara! Mamaaa, si cu rosii prospete de gradina

ANCA 1

23.05.2009, 15:20

sa stii ca pun bors data viitoare, insa nu si marar, nu ma omor dupa el..poate in carne, in rest, alta vredeata eu nu pun la sarmale, la mine in neam nu se pune

Roda 1

29.05.2009, 13:38

Eu pun pe fundul vasului frunze de macris.Chiar acum ma apuc de sarmalute.Nu le fac cu suc de rosii , ci le servim cu mamaliguta si smantana amestecata cu iaurt.

RobertR 1

29.05.2009, 13:53

Are cineva reteta de sarmulte fierte in dovleac?

ANCA 1

29.05.2009, 15:06

Roda, pai in ce le fierbi, cu apa?..
Robert, nu stiu cum se fac in dovleac..

Bucataras 1

13.11.2009, 00:26

hihi, intre timp ai facut si sarmalute in dovleac

ANCA 1

13.11.2009, 11:01

dap, dar nu dau vasul meu de lut!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval