Sarmalute rumenite in vasul de lut la cuptor, cea mai gustoasa reteta

de epurasha2bb in Porc, 9 Mar 2010 | 26866 vizualizari

COMENTARII (18)

silvi0ara 1

09.03.2010, 14:06

Rocsi 1

09.03.2010, 16:06

arata super si cred k si gustul e pe masura

miclescumiela 1

09.03.2010, 16:18

Cele mai bune sarmalute ies in vasul de lut,eu numaia sa le fac,nu suntem foarte mari devoratori dar cand ies sarmalele din cuptor ,se bat turcii la gurile noastre

madi_marin 1

09.03.2010, 18:34

vai ce frumos arata.....si de bune ...cred ca nu mai e cazul sa spun.... sunt terminata dupa sarmalute.... . cred ca un vas din asta plin as manca si tot nu ar fi de ajuns....

Oana 1

09.03.2010, 21:12

Iamiiiii, delicioase! Iepuraso, cu ce speli vasul dupa ce ai facut sarmale??ca cica nu e bine sa dai cu detergent de vase...dar cum? altfel eu nu pot sa-l spal ca lumea...ramane patat...

rivka 1

09.03.2010, 21:59

arata extraordinar!

ela 1

10.03.2010, 01:15

am cumparat si eu un vas din asta duminica si am citit ca cel mai bine se spala in masina de vase,sau se spala normal cu detergent si se lasa sa se usuce singur,natural,cu gura in jos,asa cica nu ramane nici mirosul de la mancarea facuta si nici nu ramane patat,asta scria pe eticheta

ela 1

10.03.2010, 01:18

mai scria acolo si sa il lasi cu apa fierbinte in el cateva minute atunci cand este nou,am procedat asa si a iesit un miros din el...

mihaelar63 1

10.03.2010, 08:03

am ajuns cam tarziu , dar daca mai este eu asvrea 2 de deasupra asa frumos coapte

epurasha2bb 1

10.03.2010, 11:24

multumesc fetelor!

epurasha2bb 1

10.03.2010, 11:26

Oana il spal cu apa foarte fierbinte si un pic de otet si frec bine cu un buretete de inox.Apoi las putin apa in el, clatesc si apoi lassa se usuce bine de tot.Smecheria eca dupa ce ai gatit in el si ai servit mancarea sa il golesti imediat si sa-l pui la inmuiat, sa nu il lasi plin pe a doua zi.

epurasha2bb 1

10.03.2010, 11:28

ela citeste ce am scris la introducere imediat sub poza si o sa vezi cum il pregatesc eu si-ti garantez succesul.

Oana 1

10.03.2010, 13:43

Ela, pe mine m-a invatat Buni Cand e vasul nou, il lasi la inmuiat, apoi il ungi bine cu unsoare, ulei, pui apa in el si il bagi la cuptor vreo ora, apoi versi apa si il speli bine. Dupa care il folosesti normal. @Iepuras, am inteles! pi nici eu nu-l las, il spal imediat dupa ce s-a terminat mancarea...dar ramane cu stropi arsi....

ela 1

10.03.2010, 18:07

Oana am citit si ca inainte sa il folosesti prima data sa faci asa cum spui tu

ela 1

10.03.2010, 18:08

ai avatar nou

epurasha2bb 1

10.03.2010, 18:58

da! ce,numai voi?

andruus_k 1

09.11.2010, 17:45

salut fetelor. eu fac sarmalutze numai in oala de lut de cand ma stiu.......
ies minunateeeeeeee varza se topeste pur si simplu in gura.

epurasha2bb 1

10.11.2010, 13:41

ASA E,! SI eu de cand am cumparat oala sta numai in ea fac!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

ULTIMELE COMENTARII

Dafur

Dacă ești în căutarea unui colier din argint elegant și de calitate, merită să arunci o privire pe https://www.chanti.dk/p-halskaeder-i_soelv . Aici vei găsi o selecție variată de coliere din argint sterling autentic – de la modele simple și clasice până la modele moderne. CHANTI este sinonim cu calitate, prețuri corecte și un magazin online ușor de utilizat. Fie că este un cadou sau pentru tine – un colier din argint conferă fiecărei ținute o notă elegantă. Datorită livrării rapide și plății sigure, noua ta bijuterie preferată este la doar câteva clicuri distanță.

De ce purtam bijuterii?

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]