Sunt niste bomboane ...un fel de cake pops ....care au in compozitie piscoturile.Sunt foarte usor de preparat si atit de bune !!! Un deliciu mai ales pentru cei mici :)
Piscoturile se pun intr-un bol si se maruntesc foarte fin.Eu le-am maruntit cu mana insa puteti folosi si robotul.
Separat topim untul la flacara mica ( sau in cuptorul cu microunde) .
Adaugam in bolul cu piscoturi: untul topit,zaharul pudra,cafeaua si esenta de rom.
Amestecam foarte bine ingredientele si din compozitie formam bilute de marimea dorita ( in functie de preferintele fiecaruia).
Dam fiecare biluta prin zahar tos si asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt .
Punem tava la frigider si lasam cel putin 3-4 ore.
Bomboanele se pastreaza la frigider pana in momentul servirii.
1
Daca faceti bomboanele special pentru copii atunci inlocuiti cafeaua cu aceeasi cantitate de lapte.
2
Din cantitatile de mai sus ies 15 bomboane.