Scoici cu vin alb si usturoi

de epurasha2bb in Fructe de mare, 24 Mai 2013 | 39540 vizualizari

 

am facut odata pentru musafiri si mi-au placut apoi am mai facut si pentru copii dar fara vin si am fost surprinsa mai ales de piticul mic ca a papat cu gura plina.

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne scoici (midii) -eu am gasit congelate la Auchan;
  • 1 cub de unt cat o nuca ;
  • 1 praf de sare si piper
  • 50 g vin alb
  • patrunjel verde
  • usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici cu vin alb si usturoi:

Carnea de scoica decongelata se pune intr-o tigaie in care sfaraie  si cubul de unt, se amesteca, se da un praf de sare si piper. Se lasa putin la foc mic acum sa se inabuse, apoi se adauga si vinul alb si mai lasam sa scada amestecand din cand in cand. Spre sfrasit cand a scazut vinul de tot se adauga si usturoiul tocat marunt /praf de usturoi daca nu aveti usturoi la indemana, precum si patrunjelul tocat marunt.

Se serveste caldut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici cu vin alb si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]