Scoici la cuptor

de Miss_B in Fructe de mare, 2 Feb 2012 | 8322 vizualizari

 

Imi plac foarte mult scoicile si fructele de mare.Avand cochilii de scoica prin casa(din alea mari),m-am gandit sa pregatesc o gustare pe baza de scoici,parmezan si...vin alb alaturi!

 

INGREDIENTE

  • o punga cu scoici,gata curatate,congelate(aproximativ 400 grame)
  • piper,ulei de masline,sare(dupa gust)
  • un pahar vin alb
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri parmezan
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici la cuptor:

Modul meu de a prepara scoicile este urmatorul:intr-o tigaie pun 2-3 linguri ulei de masline,scoicile congelate sau dezghetate,sare,piper si un pahar de vin alb.Las totul la foc mic,pana ce se evapora vinul si mai prajesc scoicile aproximativ 10 minute.

Iau de pe foc,le pun intr-o cochilie de scoica si pe fiecare presar parmezan,pesmet si o lingurita ulei de masline.Dau la cuptor pana ce se rumenesc,cam 10-15 minute la 180 grade.

Yummy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Midii cu usturoi