Seppie con patate all'inferno

de Bya Ralu in Fructe de mare, 26 Feb 2018 | 3643 vizualizari

 

Sepie cu cartofi picanti

 

INGREDIENTE

  • sepie congelata sau proaspata
  • 3-4 cartofi
  • 3-4 bucati de usturoi
  • peperoncino
  • ulei de masline
  • un pahar vin alb
  • patrunjel proaspat
  • frunze de salvie
  • apa
  • sare/piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Seppie con patate all'inferno:

Sepia se curata si se taie bucati potrivite, la fel si cartofii.

Intr-o cratita punem ulei de masline, usturoiul taiat felii, frunze de salvie si peperoncino.

Adaugam bucatiile de sepie, le lasam sa se rumeneasca putin si sa isi schimbe culoarea, acoperim cu capac.

Punem vinul alb si condimentele, lasam pana scade.

Punem cartofii, patrunjel tocat marunt, apa clocotita si lasam la foc mic sa fiarba.

Completam cu cate 1 polonic de apa fierbinte pana cand cartofii si sepia sunt facute.

La sfarsit asezonam cu patrunjel tocat marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Seppie con patate all'inferno" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastilla placinta marocana cu creveti si pui (reteta video)