Sfecla rosie fiarta cu sos scordolea

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2012 | 7750 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 sfecle rosii
  • 4 felii franzela
  • 100 gr nuci
  • -1-2 catei usturoi
  • -2-3 linguri ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sfecla rosie fiarta cu sos scordolea:

Sfecla rosie se fierbe in apa cu sare, cand e gata se scoate sa se raceasca si se curata, apoi se taie felii subtiri.

Feliile de franzela se imoaie in supa apoi se scurg bine se amesteca intr-un vas cu mixerul cu nuci pisate si usturoi razuit marunt sau pisat si se adauga cate putin ulei . Trebuie sa devina o pasta .

Se pune o felie de sfecla un pic din sos apoi iarasi sfecla si tot asa cat de inalte vrem sa le facem. Se orneaza cu o frunza de patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sfecla rosie fiarta cu sos scordolea" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

MIUTA 1

02.01.2012, 23:34

Cred ca foarte bun

alinutzika 1

02.01.2012, 23:48

interesanta reteta!!!

luminita20_2006 1

03.01.2012, 20:21

Fetelor reteta am preluat-o de la Horia VARLAN care a pregatito la cireasa de pe tort, mi s-a parut tare interesanta, am facut-o de ziua mea de nastere si surpriza a avut succes

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza "Omleta"