Silvoita de prune ( fara zahar )

de mihaelar63 in Dulceata / Gem, 25 Sep 2014 | 11470 vizualizari

COMENTARII (22)

reisnaor_2006 1

25.09.2014, 14:21

Constelatialeu 1

25.09.2014, 14:22

Pe la noi ii zice magiun.Tare imi placea,il punea Bunica in oale de lut si il baga la cuptorul incin ca s afaca crusta deasupra..crusta aia imi placea cel mai mult..

Adele 1

25.09.2014, 14:36

Super

T I M E A 1

25.09.2014, 14:45

Szilvaiz , da, se facea in ceaun si apoi se dadea prin sita si iesea ca o pasta. E cel mai bun lucru ce l-am mancat vreodata in materie de gemuri/dulceturi.

mihaelar63 1

25.09.2014, 14:51

Cleme si la mine a facut crusta chiar ma gandesc sa preintampin asta la urmatoarea preparare .

mihaelar63 1

25.09.2014, 14:54

Asa este Timea si sotul spune ca se dadea prin sita . Eu nu mai tin minte partea cu sita .Oricum sunt foarte multumita de textura si consistenta . sper ca pana la iarna sa nu se intareasca sa trebuiasca taiat cu bomfaierul

MotanLaOale 1

25.09.2014, 14:56

buna buna

mihaelar63 1

25.09.2014, 14:58

Motane esti invitatul meu

anca_rm 1

25.09.2014, 15:04

foarte bun

Panacris 1

25.09.2014, 15:19

Treaba cu oțetul e interesantă

mihaelar63 1

25.09.2014, 15:50

Cristina si eu am primit pontul de la o colega

Bya Ralu 1

25.09.2014, 15:53

Super

babi5 1

25.09.2014, 15:54

- Andreea - 1

25.09.2014, 16:10

Gherca Daniela 1

25.09.2014, 18:56

Bunica 1

25.09.2014, 19:53

Super!

MOKUSKA 1

25.09.2014, 20:44

Miammmmy, ce bunătate

deyutzky 1

25.09.2014, 20:49

Rocsi 1

25.09.2014, 21:24

O mare bunatate!

Anett 1

25.09.2014, 21:33

Ina 1

26.09.2014, 21:35

Ce bun trebuie sa fie

mihaialexzaharia 1

01.10.2014, 12:16

Arata foarte bine, felicitari.

Da, eu inca il fac la ceaun si trebuie sa amestec o zi intreaga prin el, dar merita efortul.

Anul acesta am incercat si ceva nou, magiun de prune cu nuca si menta.

Il gasiti pe magazinul nostru online www.bunicel.ro

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Silvoita in caldare