Sirop de catina

de Panacris in Sirop / Compot, 8 Oct 2012 | 6913 vizualizari

 

Laura uite si varinta mea ptr siropul de catina. >:D< Catina este considerata un bun antiinflamator, cicatrizant, antibiotic, astringent, anticancerigen. Ea este indicata si pentru tratarea afectiunilor ficatului, splinei si rinichilor.

 

INGREDIENTE

  • pasta de catina 1000 ml,
  • miere de salcam 1000 ml,
  • tincutura de propolis 20 ml.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sirop de catina:

Pasta de catina, (eu am achizitionat-o de curand de pe site/ul www. fructenaturale.ro), se amesteca energic cu mierea si tinctura de propolis. Se pune in sticle de culoare inchisa si se tin la frigider. Se ia cate un paharel de amestec de catina, dimineata pe stomacul gol. Mai multe informatii despre acest fruct minune gasiti aici http://www.formula-as.ro/2005/698/forma-maxima-19/secretul-iernii-usoare-catina-6617

Daca ti-a placut reteta noastra "Sirop de catina" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sirop de catina cu miere