Smørrebrød cu oua

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 20 Oct 2014 | 3256 vizualizari

 

Smørrebrød se traduce prin "paine si unt" si este un preparat specific danez care se consuma in special la pranz. Acestea consta in principal din paine de secara densa si diverse toppinguri.

 

INGREDIENTE

  • 2 felii paine de secara
  • 1 ou fiert tare
  • 2 lingurite maioneza
  • cateva fire de creson
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Smørrebrød cu oua:

Se ung feliile de paine cu maioneza, apoi se aseaza felii de ou fiert tare pe fiecare dintre cele doua felii de paine si se presara cu fire de creson.

Daca ti-a placut reteta noastra "Smørrebrød cu oua" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]