Snitel de porc

de ralu_ca in Porc, 7 Feb 2013 | 5816 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 felii carne porc taiate subtire
  • 2 oua
  • 1 cana lapte dulce
  • faina
  • sare, piper, nucsoara
  • ulei pt prajit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de porc:

Dupa ce am taiat carnea fasii subtiri, am inceput sa o bat cu ciocanelul special pentru carne.

Se dau cu putina sare, piper si nucsoara si le lasam la frigider 30 min. Intre timp pregatesc amestecul din oua bine batute, lapte si faina cat cuprinde pana se formeaza un amestec omogen, in care mai adaug inca putina sare.

Intr-o cratita punem ulei, atat cat sa fie acoperite bucatile de carne cand le introduc, iar dupa ce s-a incins incepem sa le punem in cratita. Feliile mai intai le dam prin faina, apoi prin amestecul preparat si la final le punem in cratita. Aceasta va sta acoperita, astfel incat se vor praji uniform.

Eu le-am facut putin cam la repezeala, dar au iesit foarte gustoase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]