Snitel de porc in crusta

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 14 Dec 2013 | 4214 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 snitele de porc
  • 1/2 legatura marar sau patrunjel
  • 2 lingurite busuioc uscat sau 1/2 legatura busuioc verde
  • 100 g pesmet
  • 1 galbenus
  • 50 g unt
  • 30 g parmezan (optional)
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de porc in crusta:

Carnea o caondimentam cu sare si piper si o lasam putin in frigider.

Intre timp preparam crusta: Mararul l-am tocat marunt, apoi am adaugat busuioc uscat si le amestecam cu parmezanul, galbenusul si untul topit. Se poate adauga si parmesan in aceasta compozitie.

Feliile de carne le prajim in ulei incins timp de 2 minute, apoi imbracam snitelele in crusta si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dam tava la cuptor 20-25 de minute la foc potrivit.

Pentru ornat am folosit varza si sfecla taiata marunt cu usturoi.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de porc in crusta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui cu piure