Preparare piure de cartofi:
Punem o oala cu apa la fiert. Adaugam o lingurita de sare. Curatam cartofii de coaja si ii spalam bine. Cand apa a inceput sa clocoteasca este timpul sa punem cartofii. Cu 10 minute inainte ca, cartofii sa fie gata punem intr-o caraticioara la incalzit laptele cu untul. Amestecam usor cu o lingura de lemn. Dupa ce s-au fiert scurgem apa si ii punem intr-un bol. Mixam usor cartofii. Cu un polonic punem usor amestecul de lapte cu unt in piure. Mixam usor. Punem amestec de lapte si unt pana piureul capata o compozitie pufoasa. Eu am pus piureul in doua forme de stelute.
Snitel de pui:
Spalam carnea de pui iar apoi o uscam bine cu hartie de bucatarie. Batem carnea cu un ciocan de snitele. Presaram condimente pentru carnea de pui. Intr-o farfurie adanca batem cele 3 oua cu putina sare. In alta farfurie punem pesmetul. Trecem fiecare felie de carne prin ou, apoi prin pesmet, iar prin ou si ultima oara prin pesmet. Asa procedam pana terminam toate feliile. Punem ulei intr-o tigaie si il incingem. Se prajesc timp de 3 minute pe o parte si 3 minute pe cealalta parte. Le scoatem pe servetele absorbante.