Snitele de porc cu cascaval si pesmet

de stefy_a in Porc, 1 Apr 2016 | 7303 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350-400 g pulpa de porc
  • 2 oua
  • 100 g cascaval ras fin
  • 4 linguri faina
  • o cana pesmet
  • sare, piper, oregano
  • ulei pentru prajit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de porc cu cascaval si pesmet:

- carnea se taie felii subtiri si se bate cu ciocanul de snitele
- se condimenteaza fiecare felie de carne cu sare si piper
- separat se sparg ouale, se adauga sare, piper, oregano si se amesteca
- se adauga apoi faina si se omogenizeaza - trebuie sa rezulte ca un aluat de clatite putin mai gros - daca e prea subtire adaugati faina, daca e prea gros adaugati apa sau apa minerala
- fiecare felie de carne se trece prin cascaval, amestecul cu faina, pesmet si se pun la prajit in mult ulei incins
- se prajesc pe ambele parti si cand sunt gata se scot pe un prosop de hartie
- se servesc alaturi de garnitura preferata - astazi le-am servit alaturi de cartofi aromati la cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de porc cu cascaval si pesmet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]