Snitele din dovlecei

de COSTEO in Aperitive / Garnituri, 13 Apr 2013 | 4733 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 4 oua
  • 500 ml bere (sau apa minerala)
  • faina
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 1 capatana usturoi
  • ulei


Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din dovlecei:

Dovleceii se spala si se curata de coaja si se taie rondele.

Punem rondelele de dovlecel intr-un bol si asezonam cu sare,piper.cimbru.Le lasam deoparte.

Intre timp pregatim compozitia.Batem 4 oua bine punem sare,piper si capatana de usturoi pisata, apa minerala sau bere si faina cat cuprinde si batem cu telul pana obtinem o compozitie mai legata .

Rondelele de dovlecei se pun la scurs  pe un servet de bucatarie ,dupa ce s-au scurs,trecem fiecare rondea prin compozitia  obtinuta si le punem in tigaie la prajit pe ambele parti.

Snitele se scot pe servetel de bucatarie.Sunt bune calde cat si reci.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]