Snitele din parizer

de MotanLaOale in Porc, 7 Iun 2020 | 10216 vizualizari

 

Din capitolul "Amintiri din tinerete". A fost o vreme cand erau la mare cautare.

 

INGREDIENTE

  • 600 g parizer
  • 2 oua
  • 70 g faina
  • 100 g pesmet
  • piper
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din parizer:

Parizerul se decojeste si se taie felii mai groase.

Ouale se bat cu sare si piper.

Faina si pesmetul se pun in cate o farfurie.

Parizerul se da prin faina, ou batut si prin pesmet.

Se prajesc in ulei incins pe ambele  parti.

Se scot pe hartie absorbanta.

Se mananca calde sau reci sau se pot face senvisuri.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din parizer" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Parizer din piept de curcan in ou