Snitele din piept de pui

de alilianaa in Pui, 9 Oct 2013 | 4904 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui fara piele si fara os
  • 5 linguri pesmet
  • 5 lingui faina
  • 3 oua
  • sare, piper dupa gust
  • ulei pentru prajit ( 300 ml)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din piept de pui:

Carnea se spala, se portioneaza. Se pune la scurs. Cu un ciocan, batem snitelele bine.  Le ,, tratam" cu sare si piper. Se dau bucatile de carne prin faina, ou, snitel ( eu am respectat aceasta ordine) si se pun la prajit in baie de ulei incinsa. Se scot pe servetele pe o farfurie. Se servesc calde si dupa preferinta. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]