Snitele din piept de pui

de alilianaa in Pui, 9 Oct 2013 | 4584 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui fara piele si fara os
  • 5 linguri pesmet
  • 5 lingui faina
  • 3 oua
  • sare, piper dupa gust
  • ulei pentru prajit ( 300 ml)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele din piept de pui:

Carnea se spala, se portioneaza. Se pune la scurs. Cu un ciocan, batem snitelele bine.  Le ,, tratam" cu sare si piper. Se dau bucatile de carne prin faina, ou, snitel ( eu am respectat aceasta ordine) si se pun la prajit in baie de ulei incinsa. Se scot pe servetele pe o farfurie. Se servesc calde si dupa preferinta. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitel din piept de pui cu cascaval