Snitele in aluat de cartofi

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 7 Noi 2012 | 5022 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne de porc(eu am avut carne de porc fiarta si afumata)
  • 800 g cartofi
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 1 ceapa potrivita
  • 50 g branza tare
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele in aluat de cartofi:

Se spala cartofii,se fierb in apa cu un praf de sare,se lasa sa se raceasca,dupa care se curata de coaja.

Se dau cartofii pe razatoare impreuna cu ceapa curatata,branza si se pun toate intr-un castron.Se adauga ouale faina si patrunjelul verde tocat.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Carnea de porc daca nu este fiarta cum am avut-o eu, se bate cu ciocanul de snitele,se condimenteaza cu sare si piper,dupa gust si se prajesc in unt topit,se lasa sa se raceasca putin,dupa care se acopera cu aluatul de cartofi.

Se prajesc snitelele cu aluat in putin ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc.Se servesc calde, alaturi de o salata de legume.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele in aluat de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele cu cascaval