Somon cu cartofi la aburi

de laura_n in Somon, 4 Aug 2012 | 9232 vizualizari

 

Mie mi se pare mancarea perfecta, peste si cartofi gatiti la aburi .O modalitate excelenta de a gati, nu trebuie sa stai de ea, isi pastreaza proprietatile si este sanatoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 file somon
  • 3-4 cartofei
  • un cub unt
  • lamaie
  • patrunjel
  • sare
  • oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu cartofi la aburi:

Se spala si se curata pestele. Cartofii se curata si se spala.

In vasul de gatit (sau la cuptor) se asaza fileul, cartofii intregi si se presara putina sare . Eu ii programez la 30 min.

Dupa ce s-au facut, crestez cartofii pe mjloc si pun un cubulet de unt si putina sare in interior. Presaram putin oregano peste cartofei.

Pestele il stropesc cu zeama de lamaie.

Patrunjelul se poate toca si presara deasupra.

O varianta poate mai putin gustoasa, dar cu siguranta mai sanatoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu cartofi la aburi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Somon cu portocale