Somon cu legume mexicane si ciuperci

de Ina in Somon, 8 Iul 2018 | 5122 vizualizari

 

Simplu, gustos, rapid 

 

INGREDIENTE

  • file de somon
  • ulei de masline
  • legume mexicane
  • condiment pentru peste
  • ciuperci champignon
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon cu legume mexicane si ciuperci:

Fileul de somon se portioneaza si se condimenteaza dupa preferinte. Eu am folosit condiment pentru peste, sare si piper.

Incingem tigaia cu gril, stropim cu putin ulei si asezam fileurile de peste cu pielea in jos. Prajim pe ambele parti, apoi scoatem pestele pe o farfurie.

Intr-o alta tigaie incingem 4-5 linguri de ulei de masline si punem legumele congelate la calit, amestecand din cand in cand pentru a se patrunde totul bine. Condimentam cu sare si piper. 

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le lasam la scurs. Le condimentam cu sare si le frigem 5 minute pe tigaie. La final scurgem din zeama lasata din ciuperci si adaugam peste ele felii de la 5-6 catei de usturoi si amestecam pana se inmoaie si usturoiul.

Servim pestele alaturi de legume mexicane si ciuperci cu usturoi. 

TIPS-URI

1

Garnitura poate fi folosita pentru orice tip de peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon cu legume mexicane si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de somon cu piure de pastarnac