Somon in crusta de alune si parmezan

de Bya Ralu in Somon, 23 Dec 2016 | 5743 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de file de somon
  • 2-3 linguri de alune prajite
  • 2 linguri de parmezan ras
  • frunze de busuioc
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon in crusta de alune si parmezan:

Somonul se pune cu pielita in jos intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Punem frunze de busuioc proaspat desupra,si acoperim cu folie de aluminiu.

Se da la cuptorul preincalzit pentru circa 20 minute.

Se inlatura folia de aluminiu,alunele le maruntim bine cu un cutit si le amestecam cu parmezanul ras si acoperim bucatiile de somon cu amestecul format.

Se da la cuptor pentru alte 15-20 minute.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon in crusta de alune si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
File de somon cu piure de pastarnac