Sos Bechamel

de mihaelaM in Sosuri, 12 Oct 2013 | 8810 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 5 linguri faina
  • 800 ml lapte
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos Bechamel:

Topim untul la foc micut,apoi adaugam faina putin cate putin si amestecam bine cu un tel.

Dupa ce am amestecat faina adaugam si lapte la fel ca si faina,putin cate putin mestecand continuu.

Dupa ce am adaugat si tot laptele mai lasam 1 minut la fiert insa mestecam continuu.

Dupa ce stigem focul adaugam sarea si piperul dupa gust dupa care putem sa-l folosim pt ce avem nevoie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos Bechamel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos Bechamel