Sos cald de conopida

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2010 | 4389 vizualizari

 

e vineri si vroiam ceva de post cu conopida ..............si a iasit o minunatie

 

INGREDIENTE

  • 1/2 conopida (am luat una foarte mare)
  • 2 fire de ceapa verde
  • 5 dinti de usturoi
  • 1 cana lapte de soia
  •  linguri de amidon
  • 5 linguri ulei
  • sare
  • piper alb
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos cald de conopida:

Se desface buchetele conopida si se fierbe in apa cu sare(sau la aburi)

Ceapa se taie pestisori si se caleste in ulei la fel si usturoiul se calesc impreuna 5 minute apoi se pune conopida fiarta si se amesteca bine cu ceapa se lasa sa se caleasca putin impreuna 5 minute ,apoi se zdrobeste bine cu badidora

Laptele de soia se amesteca cu amidonul si apoi se pune peste conopida pisata se lasa sa fiarba 5 minute toate impreuna ,se adauga sare si piper alb la final iar sosul e gata,merge grozav de bine cu o salata   de rosii cu ceapa............

O mancare usoara si foarte buna pentru zilele de post atat calda cat si rece

Sincer am pus si rece pe paine si e grozava ,cu rosii,ardei..............

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos cald de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Egeh zahrah -Conopida pane –specific tarilor arabe