Sos de hrean...perfect pentru masa de Pasti

de kamy in Sosuri, 22 Apr 2011 | 8695 vizualizari

 

Acest sos de multi ani nu ne lipseste de pe masa cu bunatatile , de Paste.Merge perfect cu ouale fierte,cu drobul si friptura,pe care noi o mancam rece,ca aperitiv.M-am gandit sa pun reteta ca poate il faceti anul asta,ca timp este.Incercati-o si nu o sa va para rau.

 

INGREDIENTE

  • 1 ling.mustar
  • 1  borcan hrean ras
  • 1/2 cutie Cirio pulpa de rosii
  • ulei
  • zahar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de hrean...perfect pentru masa de Pasti:

Se face cu mixerul,o maioneza din lingura de mustar si ulei(vreo 50 ml).Se pune jumatatea din conserva de Cirio pulpa de rosii, peste,se ia blenderul vertical si se face pasta,se adauga hreanul scurs si se paseaza bine(cu blenderul).Se pune o lg.zahar si sare dupa gust.Daca sosul e prea gros mai puteti pune cateva ling.din pulpa de rosii Cirio.

Sa aveti pofta!!!!

 

 

TIPS-URI

1

daca nu aveti conserva cu pulpa de rosii,puteti pune 2-3 ling.de pasta de rosii Cirio si lungiti sosul pana la consistenta dorita cu bulion si bineanteles sa nu uitati sa puneti zahar dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de hrean...perfect pentru masa de Pasti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Sos alb, cu mustar si smantana