Sos de usturoi (Aioli)

de La Ancuta in Pt. carne, 24 Oct 2010 | 10731 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 catei de usturoi
  • 1 lingura mustar
  • 1 galbenus de ou
  • 2 linguri apa
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 ceasca ulei
  • 4 linguri smantana
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de usturoi (Aioli):

Se curata usturoiul si se piseaza. Se amesteca cu mustarul, se adauga galbenusul de ou si apoi uleiul, putin cate putin si se mixeaza bine (ca la maioneza).

Adaugam apa si zeama de lamaie si mai mixam putin.

La sfarsit se adauga smantana, se amesteca pana se omogenizeaza. Se potriveste de sare si se adauga patrunjelul verde tocat.

Se serveste la fripturi sau preparate din carne.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de usturoi (Aioli)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de ciocolată

de RODIMUR 8

ieri la 22:51

Salată cu brânză feta pane - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 09:10

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 25.08 la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sos de mustar