Sote de ciuperci si zucchini

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2015 | 13265 vizualizari

 

Foarte rapid, foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel zucchini mic
  • 150 g ciuperci champignon taiate
  • 1/2 ceapa alba
  • 4 linguri de vin alb
  • vegeta/piper/peperoncino
  • ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote de ciuperci si zucchini:

Ceapa se taie solzisori, se pune intr-o tigaie sau intr-o cratita cu putin ulei de masline, se lasa cateva minute la calit la foc mic.

Se adauga ciuperciile clatite sub jet de apa,se condimenteaza si se lasa pana scade zeama lasata de ciuperci.

Dovlecelul zucchini se spala bine si se taie rondele, adaugandu-se peste ciuperci.

Punem si vinul alb, acoperim cu capac pana se evapora alcoolul.

Punem si putin apa, adaugam din nou condimente dupa gust si lasam pana scade zeama complet.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

se poate folosi unt in loc de ulei de masline

Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de ciuperci si zucchini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pleurotus cu branza si smantana