Sote de ciuperci si zucchini

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 22 Iul 2015 | 12932 vizualizari

 

Foarte rapid, foarte gustos

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel zucchini mic
  • 150 g ciuperci champignon taiate
  • 1/2 ceapa alba
  • 4 linguri de vin alb
  • vegeta/piper/peperoncino
  • ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote de ciuperci si zucchini:

Ceapa se taie solzisori, se pune intr-o tigaie sau intr-o cratita cu putin ulei de masline, se lasa cateva minute la calit la foc mic.

Se adauga ciuperciile clatite sub jet de apa,se condimenteaza si se lasa pana scade zeama lasata de ciuperci.

Dovlecelul zucchini se spala bine si se taie rondele, adaugandu-se peste ciuperci.

Punem si vinul alb, acoperim cu capac pana se evapora alcoolul.

Punem si putin apa, adaugam din nou condimente dupa gust si lasam pana scade zeama complet.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

se poate folosi unt in loc de ulei de masline

Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de ciuperci si zucchini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Quiche cu spanac si leurda (cu faina de secara)