Sote de morcovi cu unt si usturoi

de dentistutza in Mancaruri de legume, 5 Aug 2010 | 12063 vizualizari

 

Am mancat intr-un restaurant si au fost foarte gustosi. Am prestat acasa si au iesit la fel.

 

INGREDIENTE

  • 6-7 morcovi
  • 50 gr.unt
  • 3 catei usturoi
  • 2 lingurite zahar brun
  • sare si piper alb dupa gust
  • cateva frunze patrunjel, optional
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sote de morcovi cu unt si usturoi:

Morcovii curatati si taiati in 2 sau 3 bucati se presara cu zahar si se aseaza in sita pentru gatit la abur. Sita se pune intr-o cratita cu putina apa  la foc mic,cu capac.

Se incearca cu furculita,nu trebuie sa fie prea moi. Se scot din dispozitiv,se feliaza si se amesteca intr-un bol cu untul topit si usturoiul taiat foarte fin. Se asezoneaza dupa gust si cine doreste ii poate presara cu putin patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sote de morcovi cu unt si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

nadina73 1

06.08.2010, 12:50

imi place cum suna asa ca 5 f

rivka 1

06.08.2010, 20:23

foarte faina reteta am pus-o la favorite si o fac si eu!

adry88 1

30.05.2011, 21:21

da sanatos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci champignon la cuptor