Souvlaki de pui

de mihaelaradu in Pui, 21 Ian 2011 | 7160 vizualizari

 

Perfect pentru o petrecere sau o cina cu multi, multi invitati :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kp piept de pui (fara piele)
  • 3 ardei colorati :) , unul rosu, unul verde, unul galben
  • 2 cepe rosii
  • 1/2 kg ciuperci champignon
  • 5 linguri ulei de masline
  • sare 
  • piper
  • betisoare cu o lungime de cca 10 cm pt frigarui (in Carrefour se gasesc la raionul cu scobitori)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Souvlaki de pui:

1. Taiem pieptul de pui cubulete.

2. Ardeii ii feliem si cepele le crapam in 4 bucatii si le desfacem fasii. Ciupercile le lasam intregi (cand vom aseza carnea pe betisoare, daca ciupercile nu sunt de ajuns, le putem taia in jumatate)

3. Asezam totul intr-un bol, turnam uleiul si potrivim de sare si piper. Lasam la macerat cel putin 1 ora.

4. Pe cate un betisor asezam 1 bucata carne, 1 felie ceapa, 1 bucata ardei, 1 ciuperca, iarasi 1 bucata carne, ardei, ceapa, ciuperca (alternati ordinea pt a avea un aspect frumos)

5. Frigaruile se aseaza in tava de la aragaz. Se introduc la cuptorul preincalzit si se tin la foc mediu cca 30 min. Se intorc din cand in cand pentru a se rumeni.

Se servesc cu cartofi prajiti si salata

Daca ti-a placut reteta noastra "Souvlaki de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de orez cu pui si ciuperci