Spaghete cu carne tocata de porc si muschiulet afumat

de madab in Spaghete, 26 Feb 2015 | 5379 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g spaghete
  • 1 ceapa
  • 200g muschi de porc afumat
  • 150g carne tocata de porc
  • sos de rosii
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu carne tocata de porc si muschiulet afumat:

Spaghetele se pun la fiert in apa fierbinte cu putina sare.

Muschiul se taie cubulete mici.

Ceapa se curata si se taie cubulete mici.

Se caleste ceapa, se pune muschiuletul si carnea tocata , dar si sosul de rosii.

Se lasa sa ne caleasca foarte bine toate si sa fiarba carnea In putina apa.

Se condimenteaza si se lasa sa scada bine.

Spaghetele se dau prin apa rece si se scurg bine.

Se aseaza intr-o farfurie si deasupra se pune sosul.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu carne tocata de porc si muschiulet afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu carne