Spaghete cu de toate

de LC in Paste, 1 Noi 2012 | 5563 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o punga spaghete de orice fel
  • 2 ardei capia
  • un borcan ciuperci
  • 3 catei usturoi
  • 4 pulpe
  • 2 cabanosi
  • 7 felii de kaizer
  • masline
  • bulion ( vreo 3-4 linguri)
  • condimente dupa gust
  • o rotita de cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu de toate:

Fierbem spaghetele in apa clocotita cu sare .

Le spalam si le lasam la scurs.

Fierbel pulpele si le lasam sa se raceasca pentru a le putea dezosa si le taiem bucatele, alaturi de cabanosi si kaizer pe care il vom taia fasii.

Spalam aredeii si ii taiem fasii.

Punem la calit intr-un vas incapator carnea in uleiul bine incins.

Dupa ce s.au rumenit frumos adaugam ciupercile si ardeii, impreuna cu condimentele.

Lasam cateva minute sa se inabuseasca frumos, dupa care adaugam apa stercurata in care am fiert carnea. Lasam sa dea cateva clocote dupa care punem bulionul si usturoiul si mai lasam 2-3 minute pe foc.

Adaugam si maslinele taiate rondele.

Cascavalul il dam prin razatoare.

Intr-un vas punem spaghetele si sosul obtinut...peste care presaram cascavalul.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu de toate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete milaneze