Spaghete cu sos de branzeturi si ciuperci

de -Licurici- in Spaghete, 1 Feb 2016 | 8856 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g spaghete;
  • 70 g unt;
  • 100 g cascaval;
  • 100 g branza de burduf;
  • 200 g telemea de vaca;
  • 400 ml smantana pentru gatit;
  • 500 g ciuperci congelate;
  • sare roz de Himalaya si verdeturi de provence;
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu sos de branzeturi si ciuperci:

  1. Am dat telemeaua si cascavalul pe razatoare, iar branza de burduf am rupt-o in bucati mai mici.
  2. Am pus untul taiat cubulete intr-o tigaie wok si, cand s-a topit, am adaugat ciupercile congelate. 
  3. Am lasat sa se inmoaie ciupercile si sa se evapore din apa, apoi am adaugat smantana pentru gatit, branzeturile si condimentele.
  4. Am fiert sosul 10 min.
  5. Intre timp, am pregatit spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj.
  6. La final, am adaugat spaghetele peste sos si le-am amestecat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu sos de branzeturi si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra

pe 01.11 la 17:28

Prăjitura cu pere și cacao - Delicioasă și pufoasă

pe 01.11 la 10:09

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]